Unikt plankebord lavet specifikt til dig

Få et egetræs plankebord i enestående kvalitet

Drømmer du et plankebord af absolut højeste kvalitet, som du selv har været med til designe? Hos Woodesign laver vi unikke, specialfremstillede egetræs plankeborde ud fra en stor forkærlighed for træ og passion for eksklusivt design. Her finder du ikke to møbler, der er ens. Vi laver blandt andet plankebord i eg og kan både lave dit nye spisebord eller sofabord.

Med udgangspunkt i høj faglighed og klassiske håndværkstraditioner har vi i 15 år arbejdet med at finde de bedste materialer og udviklet vores håndværk. Vi arbejder ud fra vores værksted i Sønderjylland, men har et showroom i Kolding, som du nemt kan besøge og lade dig inspirere af, hvis du er boende i området – for eksempel i Vejle eller Fredericia – men også fra resten af landet.

Vær med til at designe dit eget unikke møbel

Hos Wooddesign er du selv en del af processen med at designe dit plankebord. Du kan blandt andet selv få lov til at bestemme bordets mål, træsort, farve og udformning. Derudover bygger vi også selv bordben i træ, så dit bord får præcist det design, du gerne vil have.

Ønsker du et møbel med bordben lavet i stål, så kan vi ligeledes tilbyde dig dette.

Vi arbejder nemlig tæt sammen med en professionel smed, der specialfremstiller ben til vores møbler. Dette giver dig en helt unik mulighed for medbestemmelse i designet og udformningen af dit kommende egetræs plankebord.

Med et speciallavet plankebord får du et møbel ind i dit hjem, som ikke kan findes andre steder. Vi producerer ikke to møbler, der er ens, så vores produkter er altid unikke, fremstillet af de bedste materialer og udarbejdet med kærlighed til håndværket og detaljerne.

Besøg vores showroom eller se vores plankeborde online

Hvis du ønsker et specialfremstillet plankebord, du selv har været med til at designe, så kan du her på siden kontakte os og få en uforpligtende pris på dit unikke drømmebord.

Hvis du gerne vil se eksempler på vores arbejde fysisk og helt tæt på detaljerne, så kan du besøge vores showroom. Her kan du lade dig inspirere af de andre borde og få en snak med os om, hvad det præcist er, du er ude efter.​

​Opslag fra vores Instagram

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Du er velkommen til at tage kontakt til WoodDesign.

Ring eller send en e-mail. Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Wooddesign  •  Alpedalsvej 131, 6000 Kolding – Klik her for rutevejledning  •  CVR: 39431971